понедельник, 12 июня 2017 г.

Екскурсія до Кременчука

12 червня учні 3-х, 7-х класів прокинулися раненько, бо ми відправлялися у цікаву подорож до міста Кременчук. Дорогу до міста супроводжувала цікава розповідь екскурсовода про історію рідного краю від льодовикового періоду до героїчних подій Великої Вітчизняної Війни і сучасності.










 Спочатку ми відвідали кондитерську фабрику "Рошен". Екскурсія почалася із зустрічі біля головного входу до фабрики. Екскурсовод провів інструктаж з Т.Б. і провів дітей до кімнати для екскурсій, де на них чекав невеликий екскурс в історію фабрики, розповідь про Кондитерську Корпорацію ROSHEN, її продукцію, а також про інші фабрики, що входять до складу Корпорації. Продовжилася екскурсія у виробничому цеху, де школярі спостерігали за процесом виробництва і пакування карамелі. Після завершення екскурсії на дітей чекав приємний сюрприз – солодке частування від ROSHEN та сувеніри на пам'ять.









 


















Також ми побували у Кременчуцькому музеї історії авіації та космонавтики, де представлені моделі військових літаків, фотокартки відомих льотчиків асів, військова форма пілотів, речі побуту, документи, нагороди, зброя.







































 Далі на школярів чекала оглядова екскурсія містом Кременчук та довгоочікуваний «Макдональдс»
















































Комментариев нет:

Отправить комментарий