вторник, 31 января 2017 г.

воскресенье, 29 января 2017 г.

Заходи до тижня математики

Аплікація з геометричних фігур
У математичній вікторині змагалися дві команди "Плюс" і "Мінус". Перемогла команда "Мінус", а кращими математиками стали Саша, Назар, Денис і Женя.
 

воскресенье, 22 января 2017 г.

Усі українці в цілому світі 
відзначають сьогодні велике свято. 
Це свято показує, що усі ми - діти однієї великої України
 і бажаємо жити в мирі і злагоді.
20 січня на виховній годині ми провели патріотичну вікторину «Що я знаю про Батьківщину», присвячену Дню Соборності України. Діти змагалися у вікторині, називали міста України, танцювали, співали. Учні зробили висновок що разом краще, ніж самому, лише в єдності наша сила.

















пятница, 20 января 2017 г.

Безпека дітей в Інтернеті





Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Кожний шостий житель Землі регулярно працює у Всесвітній мережі, а в розвинутих країнах її колапс може призвести до колапсу цивілізації. Сьогодні електронною павутиною користується кожен п'ятий українець. Розвиток сучасної глобальної мережі Інтернет дав поштовх у розвитку різного виду страхів для дітей та їхніх батьків. Дорослі, не завжди маючи досвід спілкування в мережі, щонайменше, стривожені доступом своїх чад до цієї «темної та страшної мережі». У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. А хто їм може в цьому допомогти, якщо не батьки? Поради щодо безпеки в інтернеті читайте на сторінці "БАТЬКАМ НА ЗАМІТКУ"

вторник, 3 января 2017 г.

Новорічна іграшка

    Учні нашого класу взяли участь у конкурсі новорічних іграшок для селищної ялинки і виготовили своїми руками та з допомогою батьків справжні новорічні шедеври. Були ту і вироби з старих дисків, вати, пластикових пляшок тощо.
  Всі вироби заслуговують подяки за креатив, оригінальність та творчість. До всього ж, ці роботи можна вважати витворами мистецтва "хенд-мейд" (вироби створені своїми руками).


Щира подяка Артему, Назару, Роману, Дар*ї, Івану, Ніні та їх батькам


Новорічний карнавал