четверг, 25 февраля 2016 г.

Підсумки декади кафедри початкових класів

19 лютого підвели підсумки декади кафедри і нагородили переможців. За кращі роботи в конкурсі «Юних поетів» , який пройшов 9 лютого, були нагоджені : наші учні
Оксана, Назар, Софія
в конкурсі «Юних художників», що відбувся 16 лютого, брали участь Рома, Назар, Артем
 
за участь у конкурсі «Майстровиті ручки», 11 лютого, були нагороджені Руслана,Олеся, Ніколь
Молодці переможці. Так тримати!

вторник, 23 февраля 2016 г.

Ювілей Лесі Українки

25 лютого 1871 року народилася видатна українська поетеса, незабутня Леся Українка.
Її життя – це вічна легенда про мужність, щедрість, ніжність і незламність. По всьому світу розлетілись її прекрасні поезії, підписані гордим, ніжним і красивим ім’ям Леся Українка. До відзначення 145 річчя з дня народження Лесі Українки у нашій школі пройшли  конкурси  читців поезій Лесі Українки та ілюстрацій до її творів. Активні учасники конкурсів:
 Аліса  посіла 1 місце серед читців 2-х класів. Декламувала вірш "Вишеньки"
 Нікіта, Ніколь і Назар

 Женя, Рома і Максим
 Софія і Ігор
 Федя і Даша

суббота, 20 февраля 2016 г.

Презентація роботи над проектом

 Діти з захопленням працювали над проектом "Цікавий світ птахів", дізнавалися нові цікаві факти, вчилися презентувати свою роботу. Провели гру-вікторину: розгадували ребуси, описували птахів, читали метаграми. Урок-презентація дітям дуже сподобався.

























Подяка батькам за допомогу і розуміння.

пятница, 5 февраля 2016 г.

Тиждень математики у школі

5 лютого до нас завітали учениці 9 класу і провели цікаву математичну вікторину. Усі були активними, кмітливими, а найбільше балів отримали Аліса , Рома і Денис. Так тримати! Попереду ще багато цікаих змагань.
 





среда, 3 февраля 2016 г.

Шкільний проект "Учень - учню"

Сьогодні до нас завітали учні 6-А класу и запропонували разом попрацювати над проектом. Спільно обрали тему, розділилися на групи, придумали назви командам. У групах обговорили тему, способи оформлення та презентації матеріалів. Отож, робота розпочалася! Через два тижня урок-презентація "Цікавий світ птахів".