суббота, 17 октября 2015 г.

Продовжуємо збір пластикових кришечок


Велика подяка учням та їх батькам, які вже взяли участь в акції, але були й такі, що забули або мали бажання принести ще. Тому після канікул акція продовжується! Приносьте кришечки з 2 листопада, долучайтеся до доброї справи.

пятница, 16 октября 2015 г.

Як ми веселились

23 жовтня 72-га річниця визволення Верхньодніпровського району

23 жовтня 1943року був звільнений від фашистських загарбників Верхньодніпровський район . Майже місяць, довгих 29 днів, велися бої за наш рідний край.
         Понад 15 тисяч загиблих, тисячі мирних жителів вивезених до Німеччини, сотні – замучених і розстріляних. Такою була ціна за звільнення Верхньодніпровського району. Ми повинні бути вдячними і пам*ятати про подвиг визволителів.
         Тому сьогодні ми разом з учнями 2-Б класу відвідали Зал Бойової Слави районного народного історико-краєзнавчого музею, послухали цікаві розповіді екскурсовода, переглянули виставку експонатів, поклали квіти до пам*ятника Слави.

вторник, 13 октября 2015 г.

Шановні батьки, бабусі, дідусі! Вітаємо вас з жовтневими святами і запрошуємо на традиційні козацькі розваги "Веселі козачата". Будемо  раді вас бачити 15 жовтня о 12.00 на другому поверсі початкової школи.

Класна година до Дня захисника України

Сьогодні у нас пройшла класна година, присвячена Дню захисника України. Майже всі учні класу намалювали малюнок, листівку або написали лист солдату.








понедельник, 12 октября 2015 г.

Вітаємо!

День захисника України - це свято, що відзначається в Україні 14 жовтня, у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козазтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.